Forretningsbetingelser gældende ved køb af produkter på Lanowool.dk

Betaling
Når du handler på Lanowool.dk, kan du betale med VISA/Dankort, Mastercard og American Express.

Ud for hver korttype er angivet evt. priser på betalingsgebyr. Beløbet hæves fra din konto, når din ordre afsendes fra lanowool.dk.

Der kan aldrig trækkes større beløb end det, som du har godkendt ved købet. Alle priser er i danske kroner (DKK) og er inkl. 25% moms.

Vores betalingssystem lever op til godkendte og certificerede sikkerhedskrav. Al kommunikation mellem betalingssystemet og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se de data, som udveksles. Ligeledes krypteres data, der sendes mellem betalingssystem og betalingsserver.

Levering
Lanowool.dk leverer fragtfrit i hele Danmark. Din ordre vil blive afsendt inden for to hverdage. Skulle det mod forventning tage længere tid, kontakter vi dig via mail. Alle ordrer leveres med Post Nord inden for fem hverdage. Lanowool kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Nord.

Fortrydelsesret
Ved køb på Lanowool.dk har du altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager varen. Hvis fortrydelsesretten udnyttes og varen returneres, skal varen være i samme stand og mængde, og i samme originale emballage, som ved modtagelse. Varen skal ved returnering være forsvarligt indpakket. Vi anbefaler, at emballagen om muligt ikke brydes. Hvis du udnytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen. Vi accepterer ikke returvarer sendt som pr. efterkrav.

Returforsendelser skal sendes til:

Lanowool
Chr. Andersens Vej 3
2670 Greve

Venligst henvis til faktura / ordrenummer samt kontooplysninger, hvortil pengene skal overføres.

Skulle der være en fejl i leveringen, i forhold til det du har bestilt, betaler Lanowool naturligvis alle ekstra forsendelsesudgifter.

Købesummen tilbagebetales til dig ved en overførsel til din bank. Når vi har modtaget varen og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for udnyttelse af fortrydelsesretten, overfører vi købesummen til den konto, som du har oplyst med returforsendelsen.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)
Når du handler på Lanowool.dk, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller et afslag i prisen, alt afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller skadesforvoldende adfærd.


Tidsfrist for reklamation
Du skal reklamere indenfor “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Refusion af fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Vi har brug for følgende informationer, når du sender varen til os
Når en vare returneres, bedes du så detaljeret som muligt beskrive problemet.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelsen, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Dine personlige oplysninger
For at levere varen til dig, foretager vi en registrering af følgende personoplysninger:
– Navn
– Adresse
– Telefonnummer
– Email

Personoplysningerne registreres hos lanowool.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysninger afgivet på lanowool.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand. Ifølge Persondataloven har du ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Henvendelse i forbindelse med dette foretages til info@lanowool.dk.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved angivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Direktøren for Lanowool har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på Lanowool.dk er Karina Svensson.

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Logstatistik
Vi bruger en logstatistik på Lanowool.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler informationer, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra, og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formå at optimere Lanowool.dk.

  • Om
  • Forretningsbetingelser