Pigeon Organics er engelsk babytøj i lækker økologisk bomuld

Pigeon Organics (tidligere Organics for Kids) er et førende engelsk brand inden for baby- og børnetøj, hvorfra Lanowool har udvalgt en række lækre og attraktive produkter.

Den udvalgte kollektion omfatter blandt andet huer, jakker, body’er og sparkedragter.

Pigeon Organics er grundlagt i 2004 med den ambition at tilbyde babytøj i blød økologisk bomuld produceret under miljømæssige og socialt ansvarlige forhold.

Virksomhedens fokus er på at designe og udvikle spændende og naturvenligt babytøj og samtidig sikre stor opmærksomhed omkring alle detaljer i produktionsprocessen.

I årene frem til 2013 blev alle produkter fra Pigeon Organics produceret i Nottingham, England, i tæt samarbejde med en lille familiedrevet fabrik.

I 2013 måtte den engelske fabrik imidlertid lukke, og herefter det blev nødvendigt at flytte produktionen til andre lande.

I de senere år er produktionen derfor foregået på fabrikker i Tyrkiet, Ukraine, Portugal og Indien, men fra og med december 2015 vil Pigeon Organics igen producere dele af sin kollektion på en lille fabrik i Nottingham, England. Den nye fabrik skal varetage produktionen af serien ”Made in England”.

Pigeon Organics er blandt andet certificeret GOTS (Global Organic Textile Standard) producent, og hovedparten af virksomhedens kollektion lever op til disse standarder. Certificeringen omfatter hele værdikæden – dvs. fra dyrkning af materialer til levering af det færdige produkt.

Enkelte materialer som anvendes i produktionen (f.eks. farvestoffer) er ikke økologiske, men virksomhedens GOTS certificering sikrer, at der ikke anvendes stoffer, som på nogen måde kan være skadelig.

Yderligere information om GOTS findes på: www.global-standard.org.

  • Om
  • Forretningsbetingelser